Çukurova Üniversitesi
Kalite Politikaları
Anasayfa
Aday Öğrenci
Arşiv (Eski Site)
Arama
English
toggle_navigation
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
BÖLÜMÜMÜZ
Hakkımızda
Misyon, Vizyon ve Program Amacı
Basında Bölümümüz
ÖĞRENCİ
Öğrenci Bilgi Sistemi (ÇÜBİS)
Dilekçe-Form Örnekleri
Değişim Programları
YÖNETİM
Bölüm Başkanlığı
Bölüm Komisyonları
PERSONEL
Akademik Personel
İdari Personel
EĞİTİM
Program Bilgi Paketi
Ders Planı
Staj Uygulamaları
Akademik Takvim
Yönetmelik ve Yönergeler
ETKİNLİKLER
Workshoplar
Sektör ve Akademi Etkinlikleri
Toplumsal Katkı Süreçleri
Çalıştaylar
Avrupa Birliği Projeleri
DOKÜMANLAR
Formlar
İLETİŞİM
ETKİNLİKLER
Toplumsal Katkı Süreçleri
ETKİNLİKLER
Toplumsal Katkı Süreçleri
TRT Çukurova - "Geleneksel Adana Yemeklerinin Geleceği & Korunması için Kurumların Rolü"
4. Adana Lezzet Festivali “İlham Veren Tüm Renkleriyle Adana” - TV8 MasterChef Türkiye
Masterchef Türkiye
8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali
Çukurova Tarım Zirvesi - “Yedik Yedik Doymadık, Ovada Küçükbaş Koymadık” Başlıklı Panel
Çukurova Tarım Zirvesi - "Tarihsel Süreçte Kaybolmaya Yüz Tutmuş Geleneksel Adana Yemeklerinin Geleceği & Korunması için Yerel Halkın ve Kurumların Rolü" Başlıklı Panel
Slow Food Adana
Toplumsal Katkı Süreçleri