Çukurova Üniversitesi
Kalite Politikaları
Anasayfa
Aday Öğrenci
Arşiv (Eski Site)
Arama
English
toggle_navigation
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
KURUMSAL
BÖLÜMÜMÜZ
Hakkımızda
Misyon, Vizyon ve Program Amacı
Basında Bölümümüz
YÖNETİM
Bölüm Başkanlığı
Bölüm Komisyonları
PERSONEL
Akademik Personel
İdari Personel
EĞİTİM
PROGRAM
Program Bilgi Paketi
Ders Planı
Yönetmelik ve Yönergeler
ÖĞRENCİ
Aday Öğrenci
Akademik Takvim
Öğrenci Bilgi Sistemi (ÇÜBİS)
Dilekçe-Form Örnekleri
Değişim Programları
STAJ
ULUSLARARASI
ETKİNLİKLER
WORKSHOPLAR
Kahve Kültürü Dersi Kapsamında Meiano Coffee & Roastery İşletmesi İle Workshop
Kahve Kültürü Dersi Kapsamında On The Move Coffee İşletmesi İle Workshop
SEKTÖR VE AKADEMİ ETKİNLİKLERİ
Dünya Yemek Kitapları Yarışması
Adana’nın Kültürel Mirası: Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemek Kültürünün Ortaya Çıkarılması Paneli
Adana Gastronomisinde Kadınlar Paneli
6. Uluslararası Adana Lezzet Festivali
Adana Mutfağı Konferansı
II. Culinary Forum "Global Exchange for Culinary Minds"
TOPLUMSAL KATKI SÜREÇLERİ
TRT Çukurova - "Geleneksel Adana Yemeklerinin Geleceği & Korunması için Kurumların Rolü"
4. Adana Lezzet Festivali “İlham Veren Tüm Renkleriyle Adana” - TV8 MasterChef Türkiye
Masterchef Türkiye
8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali
Çukurova Tarım Zirvesi - “Yedik Yedik Doymadık, Ovada Küçükbaş Koymadık” Başlıklı Panel
Çukurova Tarım Zirvesi - "Tarihsel Süreçte Kaybolmaya Yüz Tutmuş Geleneksel Adana Yemeklerinin Geleceği & Korunması için Yerel Halkın ve Kurumların Rolü" Başlıklı Panel
Slow Food Adana
DOKÜMANLAR
FORMLAR
İLETİŞİM
EĞİTİM
ÖĞRENCİ
Aday Öğrenci
ÖĞRENCİ
Aday Öğrenci
Akademik Takvim
Öğrenci Bilgi Sistemi (ÇÜBİS)
Dilekçe-Form Örnekleri
Değişim Programları
Aday Öğrenci