1. Çukurova Üniversitesi
  2. Kalite Politikaları
  3. Anasayfa
  4. Aday Öğrenci
  5. Arşiv (Eski Site)
  6. Arama
  7. English
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • KURUMSAL

    BÖLÜMÜMÜZ

    • Hakkımızda
    • Misyon, Vizyon ve Program Amacı
    • Basında Bölümümüz

    YÖNETİM

    • Bölüm Başkanlığı
    • Bölüm Komisyonları

    PERSONEL

    • Akademik Personel
    • İdari Personel
  • EĞİTİM

    PROGRAM

    • Program Bilgi Paketi
    • Ders Planı
    • Yönetmelik ve Yönergeler

    ÖĞRENCİ

    • Aday Öğrenci
    • Akademik Takvim
    • Öğrenci Bilgi Sistemi (ÇÜBİS)
    • Dilekçe-Form Örnekleri
    • Değişim Programları

    STAJ

    ULUSLARARASI

  • ETKİNLİKLER

    WORKSHOPLAR

    • Kahve Kültürü Dersi Kapsamında Meiano Coffee & Roastery İşletmesi İle Workshop
    • Kahve Kültürü Dersi Kapsamında On The Move Coffee İşletmesi İle Workshop

    SEKTÖR VE AKADEMİ ETKİNLİKLERİ

    • Dünya Yemek Kitapları Yarışması
    • Adana’nın Kültürel Mirası: Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemek Kültürünün Ortaya Çıkarılması Paneli
    • Adana Gastronomisinde Kadınlar Paneli
    • 6. Uluslararası Adana Lezzet Festivali
    • Adana  Mutfağı Konferansı
    • II. Culinary Forum "Global Exchange for Culinary Minds"

    TOPLUMSAL KATKI SÜREÇLERİ

    • TRT Çukurova - "Geleneksel Adana Yemeklerinin Geleceği & Korunması için Kurumların Rolü"
    • 4. Adana Lezzet Festivali “İlham Veren Tüm Renkleriyle Adana” - TV8 MasterChef Türkiye
    • Masterchef Türkiye
    • 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali
    • Çukurova Tarım Zirvesi - “Yedik Yedik Doymadık, Ovada Küçükbaş Koymadık” Başlıklı Panel
    • Çukurova Tarım Zirvesi - "Tarihsel Süreçte Kaybolmaya Yüz Tutmuş Geleneksel Adana Yemeklerinin Geleceği & Korunması için Yerel Halkın ve Kurumların Rolü" Başlıklı Panel
    • Slow Food Adana
  • DOKÜMANLAR

    FORMLAR

  • İLETİŞİM
  • ETKİNLİKLER
  • SEKTÖR VE AKADEMİ ETKİNLİKLERİ
ETKİNLİKLER
SEKTÖR VE AKADEMİ ETKİNLİKLERİ
  • Dünya Yemek Kitapları Yarışması
  • Adana’nın Kültürel Mirası: Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemek Kültürünün Ortaya Çıkarılması Paneli
  • Adana Gastronomisinde Kadınlar Paneli
  • 6. Uluslararası Adana Lezzet Festivali
  • Adana  Mutfağı Konferansı
  • II. Culinary Forum "Global Exchange for Culinary Minds"

SEKTÖR VE AKADEMİ ETKİNLİKLERİ

İLETİŞİM

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Adana, Türkiye

Telefon: +90 322 338 60 84

Fax: +90 322 338 69 45

Eposta: gastronomi@cu.edu.tr

LİNKLER
  • Balcalı Hastanesi
  • Çukurova Teknokent
  • Haber Merkezi
  • Sürekli Eğitim Merkezi
  • Üniversite Radyosu
LİNKLER
  • Balcalı Hastanesi
  • Çukurova Teknokent
  • Haber Merkezi
  • Sürekli Eğitim Merkezi
  • Üniversite Radyosu

Cukurova Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı | Tüm Hakları saklıdır..