Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Lisans Programları 2023 Yılı Akreditasyon Değerlendirme

Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) - Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği lisans programları 2023 yılı akreditasyon değerlendirme takımında Prof. Dr. Oya Berkay KARACA 'Eş Başkan' olarak yer alarak 27 Ekim 2023 tarihinde sanal ziyaret ve 4 -6 Kasım 2023 tarihleri arasında Eskişehir'de saha ziyareti gerçekleştirmiştir.